YEAH

Jag och Alpelina är Polis Potatisgrisar c: ♥
 
 

TRALALALA :)

HEEEY ♥♥♥
 
Idag .. bästa dagen nånsin! c:
Jag träffade Tindra (Wollycool) för första gången i hela mitt liv! C:<
Tänker inte berätta vad vi gjorde .. men det var azum B)) :D
Haha imorgon ska vi träffas iiiiigggggeeeeeennnn ♥♥♥
OHYEAH ♥
Haha, vet att jag är sämst på att blogga men men ♥
 
Seeyah :* <3
 
 

AHJFDKLW.

Jo, jag chattade med en person och helt plötsligt kommer det här upp:
Alltså, va !? D: Är lite sur, bara för det. ;_; HEHHEHE. Hoppas det inte blir så varje gång efter klockan 12. :) ;_;
Men aja, imorgon ska jag träffa Josse, JOODJDJDJ längtar sååå myckeeeet. ♥ *---* Men det blir en rätt lång bil resa, HHEHEH. Så ja. :) Men ni får gärna fråga mig något på Ask.fm c: ( Ask.fm/GrisTindra ). c: Vill bara säga att jag ska nog lägga ner Resurrected, eftersom inga tittar på den längre. MEN ska göra en ny serie .. fast ska bara komma på vad den ska handla om. o.e cc: <3 Puss :* HAHHAH, nej men hej då c:
 
 

Looks.

Hej! :') Jo, det här med mina looks, jag tycker det är jätte kul att ni köper mina looks och så. MEN jag vill gärna att ni säger att jag har gjort den. :/ Jag kämpar med mina looks runt en timme, på grund av att msp personalen gör om msp hela tiden, vilket gör att min msp laggar och kraschar även ibland och då får jag göra om mina looks. :/ Så det vore jätte snällt om ni säger att jag har gjort den och så. :'D Och om ni inte gör det så skickar jag kanske ett litet meddelande till er att ja , ni får skriva att den är gjord av mig, men gör ni ändå inte det, då blockar jag tyvärr er. (: Men det var väl bara det, typ. p.q c: Jo, juste jag ska träffa Josse på torsdag *-* <3 Jäää 8D <3 ;* Längtar så mycket cc: <3 Hej då c:
 

Nytt tema. c8

Hola! :D Idag är det ju ett nytt tema, och jag älskar det *Q*
Som sagt jag älskar det, HAHAHHAHAH ♥ *-* Jag vet att jag har tjatat och tjatat om det , men som sagt glöm inte att se Resurrected 1, 2 och 3 ..vill verkligen ha fler tittare annars känns det meningslöst att fortsätta med den :/ (: Aja, hej då! :')
 
 
 
 

Ops. HEHHEHHE

HEJ! Alltså förlååååååt för att jag är en riktigt dålig bloggare HEHHEHE. Men jag ska försöka blogga mera! (: Jo, idag har jag inte gjort så mycket och har inte haft någon lust att vara inne så mycket på msp idag heller. Men lite senare idag har jag varit inne och dessutom gjort Resurrected 3, det vore kul om ni såg den och även 1:an och 2:an. :')
 
 

RSS 2.0